top of page
Klank & Licht De Rycke

MAAK UW EVENEMENT ECHT AF MET DECORATIEVE MATERIALEN EN SPECIAL EFFECTS

EEN AANVULLING OP DE ERVARING VAN UW EVENEMENT

Special effects zorgen ervoor dat een optreden of evenement een extra memorabele dimensie krijgt. Uw opening of optreden biedt nét dat tikkeltje meer, waardoor uw bezoekers of gasten de avond nooit meer zullen vergeten en er nog weken of maanden zullen over napraten. Voor Klank & Licht De Rycke in Oostende is geen idee te gek. Zo heeft hij dankzij zijn jarenlange ervaring alle kennis en expertise om uw sfeerverlichting, aankleding van decor of stand, of optreden naar een hoger niveau te tillen. In overleg met de klant gaat hij op zoek naar uw gedroomde special effects, klank- en lichtinstallatie en decoratieve materialen. Met het uitgebreide assortiment aan speciale effecten en klank- en lichtinstallaties beschikt hij over het ideale aanbod voor verhuur aan zowel de zakelijke als particuliere markt..

special effects Klank & Licht De Rycke

PERSONALISEER DE SFEER OP UW EVENEMENT

Vuurwerk, rookmachines of speciale lichteffecten? Het kan allemaal! Ook als u nog andere ideeën hebt voor speciale effecten voor uw optreden, bedrijfsopening of evenement, dan hoort Klank & Licht De Rycke het graag van u! Speciale effecten en decoratieve materialen maken uw evenement niet alleen uniek, maar zorgen ook voor een dynamisch effect. Met behulp van decoratie-effecten, lasers of installaties voor special effects creëert u een gepersonaliseerde sfeer op uw feest of optreden.

speciale effecten

unieke decoratieve materialen

advies op maat

intro
Klank & Licht De Rycke

ZOEKT U EEN PROFESSIONAL VOOR DE SPECIAL EFFECTS EN DECORATIEVE MATERIALEN VOOR UW EVENEMENT IN WEST-VLAANDEREN, OOST-VLAANDEREN OF ANTWERPEN? CONTACTEER KLANK & LICHT DE RYCKE VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page