top of page
Klank & Licht De Rycke

SPRING ERUIT MET UW BEURSSTAND MET KLANK & LICHT DE RYCKE

INSTALLATIES VAN STANDEN VOOR BEURZEN EN TENTOONSTELLINGEN

Beurzen zijn de ideale gelegenheid als bedrijf of organisatie om op te vallen met uw product of dienst. Maar om echt op te vallen, heeft u een mooi en professioneel uitziende beursstand nodig. Klank & Licht De Rycke in Oostende bouwt al jarenlang standen op evenementen in Flanders Expo Gent, de Heizel in Brussel, de Brabanthal in Leuven of de Landbouwbeurs. Iedere stand wordt geïnstalleerd met klassieke houten panelen; Truss-systemen die niet meer weg te denken zijn op beurzen en volledig op maat van u als bedrijf of organisatie. Op deze manier staat hij garant voor kwalitatief en gebruiksvriendelijke materialen voor beurzen en tentoonstellingen. Iedere samenwerking wordt voorafgegaan door een kennismakingsgesprek waarbij hij uw verwachtingen en wensen leert kennen, voor een eindresultaat dat gegarandeerd de blikvanger van de beurs wordt.

beursstanden Oostende

KWALITATIEVE BEURSMATERIALEN EN SERVICE

Een professionele beursstand vraagt om een professionele service. Klank & Licht De Rycke in Oostende installeert al twintig jaar standen voor beurzen en tentoonstellingen. Niet alleen bouwt hij een mooi uitziende stand op, maar met de juiste belichting creëert hij ook een unieke sfeer, waardoor iedere beursbezoeker bij uw stand langs zal willen komen. De beursstanden worden opgebouwd met behulp van het Truss-systeem. Dat is een concept dat niet meer weg te denken is uit beurzen of tentoonstellingen. Door zijn eenvoud laat het toe om elk idee naar eigen smaak vorm te geven. Ook wordt het systeem gebruikt voor het ophangen van licht- en geluidsinstallaties bij niet alleen beursstanden, maar ook podiumbouw.

klassieke beursstanden die u doen opvallen

opgebouwd met behulp van Truss-systemen

professionele service op maat van uw organisatie of bedrijf

intro
Klank & Licht De Rycke

ZOEKT U EEN PROFESSIONAL VOOR HET OPBOUWEN VAN UW BEURSSTAND IN WEST-VLAANDEREN, OOST-VLAANDEREN OF ANTWERPEN? VRAAG GRATIS UW OFFERTE AAN.

bottom of page